BioShock Serisi Epic Games Store'da Ücretsiz

27.05.2022 00:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları belli oldu. Bu hafta oyuncular BioShock serisinin tamamını kalıcı bir şekilde kütüphanesine ekleyebilir. Seriyi, 2 Haziran Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Ödüllü BioShock serisini artık tamamen deneyimleyebilirsin. The Collection paketi ile
BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered ve BioShock Infinite: The Complete Edition ile Rapture ve Columbia şehirlerine yolculuk edebilirsin. Bu pakete tüm tek oyunculu eklentiler dâhildir. 
 
BioShock: BioShock, şimdiye kadar oynadığınız hiçbir şeye benzemeyen ve hiç görmediğiniz silahlar ve taktiklerle dolu bir nişancı oyunu.
 
BioShock 2: Orijinal BioShock olaylarından yaklaşık 10 yıl sonra, Rapture salonları bir kez daha geçmişin günahlarıyla yankılanıyor. Atlantik kıyı şeridi boyunca, bir canavar küçük kızları kapıyor ve onları deniz altı şehri olan Rapture'a geri getiriyor.
 
BioShock Infinite: Kızı getir, borçları sildir. Yıl 1912. Borçlar içindeki Booker DeWitt'in temiz bir sayfa açması için tek bir fırsatı var: Çocukluğundan beri uçan Columbia şehrinde hapsedilmiş gizemli bir kız olan Elizabeth'i kurtarması gerekiyor.
 
Epic Games sayfası
 
https://store.epicgames.com/tr/bundles/bioshock-the-collection

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 5 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 5 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 6 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler