BioWare 25. Yılını Kutluyor

03.02.2020 18:27 Özgür Eroğlu

 
Ray Muzyka ve Greg Zeschuk tarafından Şubat 1995 yılında kurulan BioWare stüdyosu, bu ay 25. yılını kutluyor. BioWare'in resmi Twitter hesabından kutlama ve teşekkür amaçlı bir Tweet paylaşıldı.
 
Şubat 1995'te kurulan BioWare, son zamanlarda eleştirilse de oyunculara başarılı oyunlar sunmuş bir stüdyo. 2007 yılında Electronic Arts'a bağlandıktan sonra her ne kadar olumsuz eleştiri alan yapımları da olsa, oyun dünyasının kesinlikle en önemli stüdyolarından birisi. 
 
Star Wars: KOTOR, Mass Effect, Dragon Age ve Baldur's Gate gibi oyun dünyasının en önemli yapımlarını bizlere sundular. Ne yazık ki son dönemlerde yapılan Mass Effect: Andormeda ve Anthem gibi yapımlardan dolayı şu sıralar olumsuz eleştirilere maruz kalıyorlar. Umuyoruz ki önümüzdeki süreçte, eskiden yaptıkları kaliteli işlere benzer ürünler görebiliriz.
 
BioWare stüdyosunun geliştirdiği oyunlar arasında sizin en sevdiğini hangisi? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler