BioWare, Bir El Konsolu Oyunu Üzerinde Çalışıyor

12.09.2010 02:44 Samet Konuksal


 
 
     Ünlü oyun sitesi Play.TM'de çıkan bir söylentiye göre BioWare, daha önce duyurulmamış bir el konsolu oyunu üzerinde çalışıyor.
 
     Sitede çıkan söylentinin kaynağı ise, BioWare'da oyun test eden diyebileceğimiz bir görevde çalışan Mitchell Fujino'nun Linkedin sitesinde yayınladığı CV profili. Mitchell Fujino'nun sitedeki profilinde, firmanın şu sıralar bir el konsolu oyunu üzerinde çalıştığı yazılmış.
 
     Tahminlere göre şu an sadece BioWare çalışanlarının bildiği bu gizli oyun, şirketin ilk ve son el konsolu oyunu niteliğini taşıyan 2008'de DS'e çıkan Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood'un devam oyunu olabilir. Bunun haricinde iyi bir teknik yapıya sahip olan 3DS için yeni bir oyun veya Unreal Engine'i kullanarak Epic Games'in önünü açtığı iDevice'lar için yeni bir oyun da olası seçeneklerden bazıları.
 
     Bunların yanı sıra BioWare'in sitesine bakacak olursak, şirketin şu sıralar yaptığı oyunların listesinde Dragon Age 2 ve Star Wars: The Old Republic bulunuyor. Ayrıca geçtiğimiz aylarda şirketin kurucularından Greg Zeschuk'un Dragon Age serisinin el konsollarına uğramayacağını açıkladığı da elimizde bulunan bilgiler arasında.
 
     BioWare'dan gelecek açıklamayı bekleyelim...
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Annapurna Interactive'den Yepyeni Bir Gençlik Oyunu: Mixtape 7 Dk önce Microsoft Flight Simulator 2024'ün Çıkış Tarihi Açıklandı 51 Dk önce Stalker 2 İçin Yeni Oynanış Görüntüleri Yayınlandı 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce WUCHANG: Fallen Feathers Çıkış Yılı Açıklandı: İşte Yeni Detaylar 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler