BioWare Yeni Dragon Age Oyunu Üzerinde Çalışıyor

22.05.2017 16:56 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici stüdyo BioWare, yeni bir Dragon Age oyunu üzerinde çalışıyor.
 
   Fallen London ve Sunless Sea yaratıcısı Alexis Kennedy, Eurogamer ile yapmış olduğu bir röportajda Mike Laidlaw ve Dragon Age baş yazarı Patrick Weekes ile birlikte yeni Dragon Age üzerinde çalışmaya başladıklarını doğruladı. Alexis Kennedy, geliştirme sürecinin erken aşamasında olduklarının altını da çizdi.
 
   Yeni Dragon Age oyununun BioWare'in yeni IP'sinden sonra çıkış yapması bekleniyor. Kod adı Dylan olan yeni IP 2019 mali yılında yani 1 Nisan 2018 - 31 Mart 2019 tarihleri arasında çıkış yapacak.
 
   Rol yapma oyunu serisi Dragon Age'in ilk oyunu Origins 2009 yılında, ikinci oyun Dragon Age II 2011 yılında çıkış yapmıştı. Dragon Age: Inquısıtion ismi ile sunulan üçüncü oyun ise 2014 yılında çıkış yapmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler