BioWare'in Yeni Oyunu Anthem için Xbox One X Üzerinde 4K Oynanış Videosu Paylaşıldı

12.06.2017 02:19 Burak Gezgin

 
      E3 2017 Microsoft Lansmanı sırasında BioWare'in yeni oyunu Anthem için Xbox One X üzerinde 4K etkileyici bir oynanış videosu gösterildi.
 
      Büyük bir açık dünyası olacağı belirtilen oyunda, Freelancers olarak adlandırılan bir grup içerisindeki bir karakteri kontrol ederek, duvarın ötesindeki yaşama karşı mücadele ederek insanlığı korumaya çalışacağız. Javelin isimli güçlü bir zırha sahip karakterimiz, bir çok kişiselleştirme ile birlikte bu zırhı değiştirebileceği de belirtildi. 
 
     2018'de PC, Xbox One ve PS4 için çıkacağı söylenen oyunun 4K ile desteklenen görselliğiyle birlikte gerçekten de etkileyici gözüken bir atmosfere sahip oyunun paylaşılan oynanış videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 13 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler