Biomutant'ın Switch Çıkış Tarihi Belli Oldu

01.03.2024 13:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Experiment 101 ile Saber Interactive ekiplerinin üstlendiği açık dünya aksiyonlu rol yapma oyunu Biomutant, Switch konsoluna gelmeye hazırlanıyor. Açıklanan bilgilere göre oyun 14 Mayıs'ta el konsolunda yer alacak.
 
Biomutant hem PC'de hem de konsollarda yer alıyor
 
 
 
Kıyamet sonrası bir dünyada geçen ve bilim kurgu öğeleri ile bezeli Biomutant şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games Store, GOG ve Humble Store üzerinden elde edilebiliyor.
 
Dövüş sistemi ile beraber ön plana çıkan ve aksiyon dozunun yer yer yükseldiği bu yapımda açık dünya içerisinde gezip tozabiliyor, kendinize özgü savaş sanatını ortaya çıkarabiliyor ve arka plandaki hikayeyi tamamlamaya çalışıyorsunuz. Oyunda 3 farklı dövüş sistemi bulunuyor. Bu dövüş sistemleri arasında yakın dövüş, menzilli atış ve mutasyon güçleri yer alıyor.
 
Switch fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Biomutant Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Experiment 101 Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler