Bioshock: Infinite ve Persona 4 PSN+ Yolunda

19.12.2013 14:19 Alkan Adakaner


     Sony Playstation Plus için çok önemli oyunlar vermeye devam ediyor. Playstation 3 ve PS Vita'da çok büyük beğeni toplayan iki oyun Playstation Plus sahiplerine sunulacak gibi görünüyor. Tabi bu şimdilik söylenti.
 
    Playstation Blog'un Avrupa forumlarında PS Store ve Plus içerik müdürü Chris Howe Bioshock Infinite ve Persona IV: The Golden'ın PSN Plus yayınlanacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Oyunculardan bu oyunları satın almak yerine PS Plus'a gelmesini beklemelerini söyleyen Howe güzel bir haber vermiş gibi görünüyor.
 
     Bioshock: Infinite için yeni indirilebilir içeriklerin yolda olduğunu düşünürsek, fiyatı oldukça düşen Bioshock: Infinite için DLC satmak 2K Games için daha mantıklı görünüyor. O nedenhe Howe'un açıklamalarının gerçekleşme ihtimali yüksek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler