Bioshock: Infinite'in Ballroom Sahnesinin Yapılışı

Onu bu karmaşanın içerisinden ancak biz çıkarabiliriz.
29.08.2011 13:55 Ersin Kılıç


     Bizi denizin derinliklerinden alarak gökyüzünün maviliklerine bırakacak olan Ken Levine ve ekibi, PAX 2011 fuarında Bioshock: Infinite için özel bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunumdan gizlice çekilen videoda ise Ballroom sahnesinin nasıl oluşturulduğu gözüküyor.
 
     Ken Levine'in anlatımıyla gösterilen bu videoda Bioshock: Infinite'in daha önceki videolarında gözüken Ballroom odasındaki sahnenin yapılış aşamasını görüyoruz. Bu sahnede dev bir robot kuş geliyor ve odanın tavanını yıkarak bizi öldürmeye çalışıyor. Tam bu sırada oyundaki iki grup arasında kalan Elizabeth'in yardımı ile kurtuluyoruz. Fakat Elizabeth bizi kurtarmak için kendisini feda etmek zorunda kalıyor.
 
     İşte bu videoda da bu sahnenin ilk aşamaları gösterilmiş. Hemen sonrasında ise aynı sahnenin son halini yani videoda gördüğümüz son versiyonunu görüyoruz. Sahnenin Story Board'ının da gözüktüğü bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=3106]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 2 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 2 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler