Bioshock: Infinite'ten Şaşırtıcı Oynanış Videosu

Oyunun kilit noktası Elizabeth olacak.
08.07.2011 13:30 Ersin Kılıç


      GTTV'den Geoff Keighley geçtiğimiz günlerde sıradaki programa Ken Levine ve Bioshock: Infinite'ı konuk edeceklerini açıklamıştı. İşte bahsedilen bu program bugün sabah saatlerinde yayınlandı. Programda yer alan Bioshock: Infinite'in E3 2011 Demo oynanış görüntüleri ie ağızları açık bırakacak cinsten olmuş.

      Oyunun bu E3 2011 demosunda, daha önce de gösterilen bazı oynanış kısımları yer alsa da videonun büyük bir bölümünün yeni oynanış görüntülerinden oluştuğunu söyleyebilirim. Videoda ilk dikkat çeken unsur oyunda yönlendireceğimiz karakter olan Booker ve oyundaki grupların peşine düştüğü Elizabeth arasındaki bağ oluyor. Kimi zaman birbirleri ile laf dalaşına girip, anlaşmazlıklara düşen ikilinin arasındaki bağ, videonun sonundaki sahne ile daha da belirgin bir hale gelmiş.

      Videoda Bioshock: Infinite'ın sahip olduğu aksiyon yapısı da tam anlamıyla gözler önüne serilmiş. Özellikle büyük bir balonun saldırıya geçtiği anlarda, gerek saldıran düşmanlar, gerekse de oyunun en önemli özelliklerinden biri olan kanca kullanımı aksiyon anlarını da ayyuka çıkarmış.

      GT TV'de yayınlanan ve Ken Levine'in de konuk olarak görüşlerini paylaştığı Bioshock: Infinite videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler