Bioware: Dragon Age 2 Demosu Sadece Söylenti

Dragon Age'in dünyasında acımasız olmak zorundasınız
03.02.2011 15:06 Alkan Adakaner


    Dün yayınladığımız bir haberimizde Gamestop çalışanlarının 11 Şubat'ta, biz oyuncuların ise 23 Şubat'ta demoya kavuşabileceğimiz yönünde bir haber yayınlamıştık. Bu haberin kaynağı ise Gamestop çalışanlarıydı. Bioware bu konuda bir açıklama yaparak demo haberlerinin sadece söylentiden ibaret olduğunu belirtti.
 
     Oyunun baş yazarı David Gaider, Bioware forumlarında yaptığı açıklamada demonun onaylanmadığını ve resmi bir duyuru yapmadıklarını söyledi.
 
     Kendisinin bir açıklama yapmak için yetkili bir konumda olmamasına rağmen bu haberleri sadece söylenti olarak algılamamızı ve bir beklenti içine girmememizi söyleyen Gaider, böylece boşa umutlanmamamızı sağlıyor.
 
     11 Mart'ta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Dragon Age II'nin demosu hakkında EA de herhangi bir açıklamada bulunmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler