Bioware: "Final Fantasy 13 RPG Değil"

13.05.2010 19:52 Alkan Adakaner


 
     Baldur's Gate, Never Winter Nights, Mass Effect, Dragon Age ve Star Wars: Kotor'dan tanıdığımız Bioware'in yetkilileri Japon RPG'si denilen J-RPG'lere uzun süredir sataşıyor. 
 
     Bu defa firmadan Daniel Erickson, Final Fantasy 13'ü eleştirirken işi biraz daha tartışmalı bir noktaya taşımak istediğini belirterek şunları söyledi: "Sadece önüne bir J koyabilirsiniz, ama bu bir RPG değildir. Seçim yapamazsınız, bir karakter yaratamazsınız, karakterinizle yaşayamazsınız. Ne olduklarını bilmiyorum, belki macera oyunu olabilirler, ama RPG değiller."
 
     Bu sözleri söyleyen belki RPG üstadı Bioware olmasaydı bu kadar etkili olmayabilirdi, fakat Final Fantasy ve diğer J-RPG hayranlarının bu sözlere çok kızacakları kesin.
 
    Şu sıralar Star Wars: The Old Republic, Mass Effect 3 ve Dragon Age 2 üzerinde çalışmalarını sürdüren Bioware'den önümüzdeki günlerde yeni sataşmalar gelirse şaşırmayacağız.
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos Krafton, Gamescom 2026 Açılış Gecesi Canlı Yayınında 5 Yeni Oyununu Tanıttı 28 Ağustos Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüne Gelen İkinci Güncellemeyle Oyunun İş Birliği Modu Genişliyor 21 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler