Bioware , Ps3 için Mass Effect'i Yalanlamıyor

Bioware , Mass Effect 2 ile ilk oyunun başarısını daha da yükseklere taşımayı hedefliyor.
26.08.2009 19:21 İhsan Aktı

Bu nesilin en başarılı yapımları arasında gösterilen ve 2. oyunu yapım aşamasında olan Mass Effect serisinin ardındaki Bioware'ın CEO'su Ray Muzyka , geçtiğimiz hafta düzenlenen GamesCom 2009'da CVG'nin kendisiyle yaptığı söyleşide Mass Effect serisinin Ps3'e gelme ihtimalinin bulunduğunu gözler önüne serdi.

Firmanın seriyi neden Ps3'e taşımamayı seçtiği sorusu üzerine Muzyka ,  oyunun Xbox 360 ve Pc için geliştirildiğini açıkladıklarını , başından beri oyunu Xbox 360 için piyasaya sürmek istediklerini söylediklerini  ve  şuan da tüm açıkladıklarının oyunun Xbox 360 ve Pc için geliştirildiği yönünde olduğunu belirtti.

Bunun üzerine yöneltilen  "öyleyse oyunun daha sonra Ps3'e gelmesi mümkün olabilirmi? sorusu üzerine Muzyka  "o yönde bir şey açıklamadık" diyerek cevap verdi. Tatmin edici bulunmayan bu cevap üzerine sıkıştırılan Muzyka "o yönde bir şey açıklamadık" diyerek cümlesini tekrarladı.

Görüldüğü üzere Muzyka kesin bir dille  "oyun Ps3'e gelmeyecek" diyemiyor ve bunu söylemeksen kaçınıyor. Bu da oyunun Xbox 360 ve Pc versiyonları piyasaya çıktıktan sonra da olsa Mass Effect isminin Ps3 ile yanyana gelme ihtimalinin bulunduğunu gözler önüne sermeye yetiyor.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Indiana Jones and the Great Circle'dan Yepyeni Fragman Geldi 09 Haziran YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Şampiyon The MongolZ Oldu! 09 Haziran Gears of War: E-Day, Xbox Series ve PC İçin Duyuruldu 09 Haziran State of Decay 3 İçin Xbox Sunumuna Özel Fragman Yayınlandı 09 Haziran DOOM: The Dark Ages Resmi Olarak Duyuruldu 09 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler