Bir Devrin Sonu: CS:GO için Destek Sona Erdi

02.01.2024 19:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yıllar boyunca oyun camiasına damga vuran Counter-Strike serisinin en başarılı sürümlerinden biri olan CS:GO ile bir devir kapanıyor. İlk olarak 2012 yılında piyasaya sürülen bu yapım artık güncelleme almayacak.
 
CS GO ile beraber bir devrin sonu 
 
 
 
Counter-Strike 2 ile beraber yeni bir dönemin başladığını ve geride CS:GO'nun bırakıldığını görüyoruz. Yeni oyunla rekabetin yönü bir üst seviyeye taşındı. CS2 oyunu şu anda serinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkıyor ve burada farklı mekaniklerle ve oyun içi sistemlerle karşılaşıyoruz.
 
CS:GO'nun desteği açıklanan bilgilere göre 1 Ocak 2024 tarihinde resmi olarak sona erdi. Oyuna artık herhangi bir güncelleme gelmeyecek, çeşitli hatalar karşınıza çıkabilecek, oyunda oyuncular bulamayacak ve daha fazla eksik içerikle beraber karşılaşabilecek. Yıllar boyu oyuncuların karşısında olan ve rekabeti üst seviyede deneyimlediğimiz yapım şu anda geride bırakılmış durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler