Bir Grup Halo Hayranı Halo 3'ü PC için Baştan Yaratıyor

12.12.2014 00:43 Ömür Gencer


       Oyun dünyasının en büyük FPS serileri arasında gösterilen Halo serisi, pek çok hayrana sahip. Serinin üçüncü oyunu Halo 3'ün PC'ye gelmesini beklemekten sıkılan bir grup oyuncu Halo 3'ü CryEngine 3 ile baştan yaratarak PC'ye getirmeyi hedefliyor.
 
       Project Contingency adını alan bu proje tamamen bağımsız geliştiriciler tarafından yürütülmekte. Geliştirilme aşamasının henüz başında olan bu proje için yayınlanmış görseller pek çok oyuncuyu etkilemeyi başarıyor. Yapımcı ekip oyunun adının Halo 3 olmayacağını bunun yanında "Project Contingency" isminin ise şimdilik kullanılan bir isim olduğunu belirtiyor. Oyunun resmi ismi önümüzdeki dönemlerde açıklanacak.
 
      Projede kullanılan modellerin, görsellerin, dokuların yani her şeyin geliştiriciler tarafından yapıldığını, hiçbir şeyin Microsoft tarafından alınmadığı belirtelim. Oyunun ne zaman çıkacağına dair henüz hiçbir bilgi bulunmuyor. Bahsettiğimiz oyun hakkında daha fazla bilgiye oyunun resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Contingency Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler