Bir Oyun Stüdyosu Daha Zenimax'e Katıldı

04.11.2010 10:57 Alkan Adakaner


 
     Zenimax giderek oyun dünyasında büyük bir güç olmaya başladı. Bethesda Software, id Software, Arkane Studios ve Tango Gameworks gibi firmaları bünyesinde barındıran Zenimax, şimdi de İsveçli firma Machinegames'i satın aldı.

    Bir süre önce Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin stüdyosu Tango Gameworks'u satın alan Zenimax, Machinegames'i satın alarak Zenimax Sweden AB adını verdi.

    Machinegames'in özelliği kurucularının The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay ve The Darkness'tan tanıdığımız Starbreeze'in önemli elemanları olması.

     Henüz resmi açıklamalar yapılmasa da bir çok kaynak bu satın alma işlemini doğruluyor. Machinegames yine Starbreeze'deki gibi üst seviyede oyunlarla karşımıza çıkabilir, çünkü Zenimax geliştirici firmalara oldukça iyi imkanlar sağlıyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler