Bir Sonraki Call of Duty Oyunu Black Ops 4 Olabilir Mi?

13.10.2017 16:54 Tunahan Safdır

 
     Call of Duty: Black Ops serisinden tanıdığımız Frank Woods karakterini seslendiren James C. Burns, Twitter hesabı üzerinden Black Ops fanlarına "Sakin olun... Çok yakında ne biliyorsam size anlatacağım" şeklinde seslendi ve Sgt. Frank Woods isimli hesabı da bu mesajına ekledi. Sgt. Frank Woods isimli hesabın paylaşımlarındaysa 2018 yılında Black Ops 4'ün gelebileceğiyle ilgili bir mesaj yer alıyor.
 
     Bu durum üzerine Reddit'te RdJokr1993 isimli bir kullanıcı, Black Ops 3 çıkmadan önce de seslendirme sanatçısının benzer bir harekette bulunduğunu ve bunun bir gündem yaratma çabası olduğunu söyledi.
 
      Delinin biri kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış misali 2018'de Black Ops 4'ün geleceği söylentileri de yayılmaya başlamış oldu.



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler