Bir Sonraki Gran Turismo Oyunu Geliştiriliyor

30.01.2018 22:16 Gazali Çetinkaya

 
   Polyphony Digital, bir sonraki Gran Turismo oyunu üzerindeki çalışmalarına başlamış.

   Game Watch ile bir röportaj gerçekleştiren Kazunori Yamuauchi bir sonraki Gran Turismo oyununun Gran Turismo Sport'un çıkışından sonra geliştirilmeye başlandığını doğruladı.

   "Henüz oyun hakkında bir şey söyleyemem ancak Gran Turismo Sport'u çıkardıktan sonra bir sonraki Gran Turismo'yu yapmaya başladık." dedi Yamuauchi ve oyunun isminin Gran Turismo 7 olmayabileceğini ekledi.
 
   Serinin en yeni oyunu Gran Turismo Sport 18 Ekim 2017'de PlayStation 4 için çıkış yaptı ve oyun içerik güncellemeleri ile desteklenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde versiyon 1.11 güncellemesi yayınlandı. Güncellemenin detaylarına buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler