Bir Sonraki Titanfall Oyunu TPS mi Olacak?

26.07.2014 14:00 Tunahan Başol


     Titanfall ile birlikte başarılı bir oyun ortaya koyan ancak içerik konusunda oyunu kısır bırakan Respawn Entertainment, yeni verdiği iş ilanlarında, bir sonraki oyunlarına ait önemli bir detay bulunuyor.
 
     Tasarım, animasyon ve mühendislik konusunda tecrübeli elemanlar aramakta olan geliştiriciler, her iş her bir pozisyon için özel olarak "üçüncü kişi bakış açısına sahip bir aksiyon/ keşfetme oyununda çalışmak üzere" ibaresini eklemiş.
 
     Bu ilandan yola çıkarak Titanfall'un bir sonraki oyunu ve Respawn'ın yeni yapımının üçüncü kişi bakış açısına sahip olacağını tahmin edebiliriz. Keşfetme öğeleri Titanfall'un şu andaki haline pek uymasa da, o evrende geçen alternatif bir hikaye görebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler