Birinci Şahıs Gizlilik Oyunu Intruders: Hide and Seek 13 Şubat'ta PS4 için Çıkacak

15.01.2019 19:54 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Daedalic Entertainment ve İspanyalı geliştirici Tessera Studios, savunmasız bir çocuğundan gözünden oynayacağınız birinci şahıs gizlilik oyunu Intruders: Hide and Seek'in 13 Şubat'ta PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun PlayStation VR ile de oynanabilecek.

Intruders: Hide and Seek 2016'da PlayStation Yetenekleri Yılın Oyunu ve Basın ödüllerini ve Eğlenceli & Ciddi Oyun Festivali'nde de Yılın En İyi Üniversite Projesi ödülünü aldı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Intruders: Hide and Seek, savunmasız bir çocuğun bakış açısından oynadığınız yoğun gerilim psikolojik unsurlar içeren bir birinci şahıs gizlilik oyunu.

Bu yeni PlayStation VR uyumlu deneyimde, Richter ailesinin yaşça büyük çocuğu Ben karakterinin rolünü üstleniyorsunuz ve kır evinde tatil yaparken üç tehlikeli davetsiz misafir evinize girip ailenizi rehin alıyor.

Anne babanız rehin tutulurken ve kız kardeşiniz de saklanırken davetsiz misafirlerle evde sıkışıp kalmış bir durumdasınız ve bu üç saldırganın kim olduğunu ve ne istediklerini öğrenmeye çalışırken aynı zamanda ailenizi kurtarmanın bir yolunu bulmanız gerekiyor.

Onlardan kaçamazsın veya onlarla yüzleşemezsin. Tek seçeneğin saklanmak.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Intruders: Hide and Seek Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Tessera Studios Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 13 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler