Birleşik Krallık'ta Haftanın En Çok Satan Oyunları (7 Ekim - 14 Ekim)

14.10.2019 17:29 Özgür Eroğlu

 
Birleşik Krallık'ta geçtiğimiz haftanın en çok satılan oyunları açıklandı. FIFA 20'nin yayınlanmasının üzerinden 3 hafta geçti ancak hala ilk sırada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta çıışını gerçekleştiren Ghost Recon Breakpoint bile FIFA 20'yi yerinden edememişti. Bu hafta listeye baktığımızda ise çok da farklı bir şey görmüyoruz.
 
Yine FIFA 20 ilk sırada bulunuyor hemen arkasında ise Ghost Recon Breakpoint bulunuyor aynı geçen hafta gibi. Bu sefer 3. sırada Mario Kart 8'i görüyoruz. Bu hafta çıkışını gerçekleştiren GRID ise 5. sıradan listeye girmiş.
 
Gears 5 ve Borderlands 3'ün ise hala ilk 10'da bulunması gerçekten oyunların satış başarısını kanıtlıyor. Listenin geri kalanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 37 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 1 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler