Birleşik Krallık'ta Yayımlanan Oyun Dergileri GamesTM ve GamesMaster Kapatıldı

19.10.2018 18:32 Gazali Çetinkaya

 
 
GamesIndustry.biz, Birleşik Krallık'ta uzun zamandır yayımlanan iki oyun video oyun dergisi GamesTM ve GamesMaster'ın kapatıldığını duyurdu.
 
GamesTM Aralık 2002'de, GamesMaster ise Ocak 1993'te yayımlanmaya başlanmıştı ve iki derginin son sayıları 1 Kasım 2018'de yayımlanacak.
 
İki derginin de sahibi olan yayımcı Future çalışanların şirket içinde yeniden işe yerleştirileceğini belirtti ve kapatılma ile ilgili şu açıklamayı yaptı: 
 
"Şirketlerin güçlü performansına rağmen, ne yazık ki GamesTM ve GamesMaster artık işletmenin kârlı kısımları değil. Son derece zor bir karar oldu ancak herkes bu dergilerin yaşamları süresince başardıkları şeylerden çok büyük gurur duyuyor." 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 23 Dk önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 1 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 2 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler