Black Desert Online Geliştiricisi Pearl Abyss EVE Online Geliştiricisi CCP Games'i Satın Aldı

06.09.2018 12:20 Gazali Çetinkaya

 
Black Desert Online geliştiricisi Pearl Abyss, EVE Online geliştiricisi CCP Games'i satın aldığını duyurdu.

CCP Games Reykjavik, Londra ve Şanghay'daki stüdyolarında bağımsız olarak oyun geliştirmeye devam ederken aynı zamanda sahip olduğu "kapsamlı geliştirme ve yayıncılık uzmanlığı" ile Pearl Abyss'in "tüm mevcut ve gelecekteki projelerin" faaliyetlerine entegre olacak.
 
Pearl Abyss CEO Robin Jung:

"Black Desert Online dünya çapında büyümeye devam ederken, CCP Games'in ekibimize katılmasından dolayı heyecan duyuyoruz. CCP 15 yılı aşkın dijital dağıtım tecrübesine ve bilgi birikimine sahip deneyimli bir yayıncıdır. Oyuncu tabanlarını meşgul etme ve sürdürme konusunda inanılmaz bir iş çıkarıyorlar ve onlardan öğreneceğimiz bilgileler ile bu yaklaşımı tüm oyunlarımıza entegre etmeyi umuyoruz. CCP'nin bilinen IP'si ve global yayıncılıktaki uzmanlığı dünyanın en iyi MMORPG'lerini geliştirmemize ve bunları sunmamıza yardımcı olacağından eminim."
 
CCP Games CEO Hilmar Veigar Petursson:
 
"Black Desert Online'ın websitesini ilk kez ziyaret ettiğimden ve oyunun hevesli bir oyuncusu haline geldiğimden bu yana Pearl Abyss'in başardığı şeylerden çok etkilendim. Pearl Abyss sahip oldukları teknoloji, yetenek ve vizyon ile çok hızlı büyüyen bir şirkettir. İki şirketin de birbirinden öğrenecek çok şeyi olduğuna inanıyorum. Onlarla güçlerimizi birleştirmek ve şirketlerimiz, oyunlarımız ve her şeyden önce oyuncularımız için büyük yeni başarılara ulaşmaya çalışacağımızdan dolayı çok heyecanlıyız." 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler