Black Desert Xbox One Açık Betası 8 - 12 Kasım Tarihlerinde Düzenlenecek

25.10.2018 20:28 Gazali Çetinkaya

 
Pearl Abyss, Black Desert Xbox One versiyonu açık betasının 8 - 12 Kasım tarihleri arasında düzenleneceğini duyurdu. İlgilenen kullanıcılar buradan kayıt yaptırabilir.
 
Black Desert Xbox One versiyonu ayrıca 26 - 28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek TwitchCon 2018 etkinliğinde Pearl Abyss'nin standında oynanabilir olacak. (Stand #1711).
 
Black Desert'ın Xbox.com üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Gerçek Benliğinizi Ortaya Çıkarın
 
Black Desert yaşayan bir dünyaya sahip bir MMORPG'dir. Hızlı ve aksiyon dolu bir dövüş deneyimi yaşayın; canavarları, devasa baş düşmanları avlayın; belirli noktaları ve bölgelere ait kaleleri kuşatın; balıkçılık, ticaret, üretim, aşçılık gibi hayat becerilerinizi geliştirin ve çok daha fazlasını yapın!
 
Harikalar dünyası
 
Oyuncular, insanı hayran bırakan grafiklere, doğal yetenek tabanlı dövüşlere, sürekli genişleyen ve keşfedilmeyi bekleyen dünyamızda geçen etkileyici hikayeye bayılacak. Oyuncular, kaderlerinin kesiştiği bir Kara Ruh'un rehberliğinde Siyah Taşlar'ın gizemini ve verdikleri yıkıcı etkinin kökenini keşfedecek.
 
Destansı bir yolculuk
 
Oyun, orta çağ fantezi dünyasında iki rakip ulus olan Calpheon Cumhuriyeti ve Valencia Krallığı arasındaki çekişmeyi anlatıyor. Başarılara ve kişisel becerilere dayanan bir savaş sistemine sahip Black Desert; oyuncuya doğrudan nişan alması, kaçınması ve farklı birçok yetenek kombinasyonunu uygulaması için tam kontrol sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 1 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 2 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler