Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi

01.07.2024 23:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Game Science ekibi tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong'dan yepyeni bir oynanış videosu geldi. 7 dakikalık görüntüleri içerisinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve aynı zamanda karakterimizin hangi aksiyon hareketlerini sergilediğini görebiliyoruz.
 
Beklenen projeler arasında yer alıyor
 
 
 
Black Myth: Wukong, bildiğiniz üzere Journey to the West romanına dayanıyor ve üçüncü şahıs bir kamera bakış açısıyla oynayabileceğimiz bir yapıyı içeriyor. Oyunda Maymun Kral karakterini kontrol ediyor ve özel yetenekleri ile düşmanları alt etmek durumunda kalıyoruz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre yapım içerisinde 72 farklı yetenek bulunuyor ve çok sayıda boss da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Açıklanan detaylara göre oyun 20 Ağustos tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyor. Oyun ayrıca NVIDIA DLSS 3.5 desteğine sahip bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra ışın izleme efektlerine de içeriyor. Öte yandan AMD FSR 3.0'ı destekleyip desteklemeyeceği şu an için bilinmiyor. Unreal Engine 5 motoruyla geliştirilen bu yapım oyuncular tarafından bir hayli bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler