Black Ops 3'ün Salvation DLC'si Bu Hafta Xbox One ve PC için Çıkış Yapacak

03.10.2016 18:24 Gazali Çetinkaya

 
   Call Of Duty: Black Ops 3'ün Salvation DLC'si daha öncesinde PlayStation 4 için 6 Eylül tarihinde çıkış yapmıştı ve DLC bu hafta içerisinde Xbox One ve PC kullanıcılarına da sunulacak. Net tarih ise 6 Ekim. 
 
   Call Of Duty: Black Ops 3'e 4 harita (Citadel, Micro, Outlaw ve Rapture) ve zombi moduna yenilik getiren Salvation DLC'sinin resmi tanıtım yazısı şu şekilde.
 

 
   Black Ops III için DLC 4 Salvation, Zombies Origins efsanesinin zirvesini içeriyor:
 
The Origins karakterleri, uzay ve zaman boyunca çeşitli zorluklarla geçirdikleri destansı yolculukları ile bu noktaya ulaşıyor. Antik bir kötülükle karşılaşan kahramanlarımız, fani ruhlarını kurtarabilmek için zombi sürüsüyle son bir defa daha savaşmak zorunda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler