Black Ops Cold War, Call of Duty Serisinde En Çok İndirilen Beta Oldu

23.10.2020 14:00 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştiriciler Treyarch ile Raven Software, Call of Duty: Black Ops Cold War çok oyunculu betasının, seride şimdiye kadar en çok indirilen Call of Duty betası olduğunu duyurdu.

Ne kadar indirildiği açıklanmadı fakat bir önceki rekor sahibi 2019 Call of Duty: Modern Warfare'ı geride bırakmayı başardı.
 
Mevcut neslin sonuna gelmemizle oyuncu sayısı tabanının en yükseğe ulaşması ve salgından dolayı evde daha fazla vakit geçirilmesinden dolayı çok da büyük bir sürpriz değil gibi. 
 
Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 25 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler