Black Panther Bu Yıl İçinde Marvel's Avengers'a Gelecek

18.03.2021 23:22 Gazali Çetinkaya

Square Enix, Marvel's Avengers'ı uzun yıllar boyunca yeni içeriklerle desteklemeyi planlıyor ve oyunun 2021 yol haritası paylaşıldı.
 
Grup içinde aynı karakterlerle oynama imkanı, yeni kostümler, yeni H.A.R.M. Room içeriği, yeni War Zone görevleri ve çeşitli iyileştirmeler ilkbahardan itibaren oyuna eklenmeye başlanacak.
 
En büyük içerik Black Panther genişlemesi bu yıl içinde gelecek. Black Panther oynanabilir karakteriyle birlikte yeni hikaye, yeni bölge, yeni kostümler, yeni düşmanlar, güç seviye sınırında artış ve daha fazlası War for Wakanda genişlemesine dahil olacak.
 
PlayStation platformlarına özel olacak Spider-Man içeriği de geliştirilmeye devam ediliyor ve bu yazdan önce çıkmasının beklenmediği belirtildi.
 
Bugün de oyunun yeni nesil sürümleri çıktı ve yeni bir güncelleme yayınlandı. Oyun yeni nesilde gelişmiş görseller ve kare hızı, gelişmiş yıkılabilirlik ve detaylar, hızlı yükleme süreleri ve daha fazlasını sunuyor. Güncelleme Hawkeye hikaye içeriği, seviye sisteminde değişiklikler, hikaye modunu yeniden oynayabilme, H.A.R.M. Room özelleştirmeleri ve daha fazlasını getiriyor.
 
2021 Yol Haritası:
 
 
Black Panther: War for Wakanda Genişlemesi Teaser Fragmanı: 
 
 
 
PlayStation 5 ve Xbox Series Series Versiyonları Çıkış Fragmanı:
 
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Avengers Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 56 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler