Black Widow Filminden Yeni Bir Görsel Yayınlandı

30.10.2020 17:28 Özgür Eroğlu

Disney'in hazırladığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni döneminin ilk filmi olacak olan Black Widow'dan yeni bir görsel paylaşıldı.
 
Görselde Black Widow'u ve bu film ile birlikte yeni dönemin Black Widow'u sayılacak olan Yelena Belova karakterini görüyoruz.
 
Görsel dışında filmin başrolü Scarlett Johansson, filmin vizyon tarihi ile ilgili de bir açıklama yaptı. Scarlett Johansson filmin, insanların sinemalarda kendini tamamen güvende hissettiği zaman yayınlanacağı söyledi. 
 
Filmin şu anki vizyon tarihi 7 Mayıs 2021. Umuyoruz o tarihe kadar salgının etkisi tamamen geçmiş olur. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 2 Dk önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 1 Saat önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler