Blair Witch'in İlk 11 Dakikası Paylaşıldı

29.08.2019 22:46 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Lionsgate Games'in, geliştiriciliğini ise Bloober Team'in yaptığı, esinlendiği 1999 yapımı sinema filmiyle aynı ismi taşıyan Blair Witch'in ilk 11 dakikası paylaşıldı. Geçtiğimiz aylarda E3 2019 sunumunda duyurulan oyun yarın itibariyle piyasaya sürülmüş olacak. 
 
Daha önceden yaptığımız haberde oyunu, 5-6 saat aralığında bitirebileceğinizi söylemiştik ancak bir korku oyunu için bu kadar kısa sürede oyunu bitirmek gerçekten zor bir durum. Oyunun ilk 11 dakikasını ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.  
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:

Blair Witch, Blair Cadısı filmini temel alan birinci şahıs hikaye odaklı psikolojik korku oyunudur.
 
Yıl 1996. Burkittsville, Maryland yakınlarındaki Black Hills ormanında genç bir çocuk kayboldu. Sorunlu bir geçmişe sahip eski polis memuru Ellis olarak arama ekibine katıldınız. Sıradan bir soruşturma olarak başlayan olay; korkularınız ve Blair Cadısı ile yüzleşeceğiniz bitmeyen bir kabusa dönüşecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blair Witch Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bloober Team Tür: Korku Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler