Blasphemous'u Bir Milyondan Fazla Kişi Oynadı

03.03.2021 12:14 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici The Game Kitchen, zorlu aksiyon platform oyunu Blasphemous'un bir milyon oyuncu sayısını geride bıraktığını duyurdu.

Team17 ve The Game Kitchen, bu başarının şerefine ekip üyelerine bir milyon plaketi yolladı.

Geliştirici ekip Steam üzerinden oyunculara teşekkür etti ve oyuncular sayesinde Blasphemous üzerinde çalışmaya devam ederek başlangıçta planladıklarından daha fazla ücretsiz içerik eklediklerini belirtti.
 
En son 18 Şubat'ta Strife and Ruin güncellemesi yayınlandı ve Bloodstained: Ritual of the Night etkinliğini, Boss Rush modunu ve 8-bit görsellik modunu ekledi.
 
Blasphemous PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda. PC'de Prime Gaming ile 1 Nisan'a kadar ücretsiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blasphemous Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: The Game Kitchen Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 11 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler