BlizzConline 19-20 Şubat Tarihlerinde Düzenlenecek

22.09.2020 00:27 Gazali Çetinkaya

 
Corona virüsü sebebiyle iptal edilen Kasım ayı BlizzCon 2020 fiziksel etkinliği, 2021'in başlarında dijital olarak geri dönüyor.

Blizzard Entertainment, BlizzConline etkinliğinin 19 ve 20 Şubat 2021 tarihlerinde düzenleneceğini duyurdu.
 
"Şartlar bu yıl bir araya gelmemizi engellese de BlizzCon'un ruhunu online bir gösteri ile yansıtmak için önümüzdeki yılın başlarında küçük bir şey hazırlıyoruz. Hâlâ yapmamız gereken bir sürü şey var ve daha fazla detay paylaşmamız biraz zaman alacak. Online eğlencenin nasıl parçası olabileceğinize dair önceden biraz bilgi vermek istedik."
 
BlizzConline birden fazla topluluk etkinliği içerecek. En iyi karakter, en iyi silah ve zırh, en iyi modern kreasyon ve en iyi geleneksel kreasyon olmak üzere dört dalda cosplay yarışması düzenlenecek. Cosplay sanatçıları video ve fotoğraf atarak yarışmaya katılacak. Ayrıca sanat yarışması, dijital hikaye anlatımı yarışması ve yetenek gösterisi gibi etkinlikler de olacak.
 
Daha fazla detaya blizzcon.com/en-us/news/23513935 adresi üzerinden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 4 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler