Blizzard, 2023'te BlizzCon Etkinliğini Geri Getirmek İstiyor

07.07.2022 15:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Her yıl Blizzard Entertainment tarafından düzenlenen oyun etkinliği BlizzCon için yeni detaylar gelmeye başlıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Blizzard Entertainment, BlizzCon'u 2023'te geri getirecek. Şirket başkanı Mike Ybarra bu kapsamda çeşitli açıklamalarda bulundu ve en son yapılan çevrimiçi etkinlikten sonra artık yüz yüze bir etkinlik düzenleyeceklerinin sinyallerini verdi.
 
Los Angeles Times gazetesine konuşan Ybarra, BlizzCon'u 2023'te yüz yüze olarak geri getirme planlarından bahsetti. Etkinliğin ne zaman gerçekleşeceği henüz belli değil ancak Blizzard'ın yakında daha fazla bilgiyi paylaşması bekleniyor.
 
BlizzCon'un gelecekteki durumu hakkında Ybarra şunları söyledi: “BlizzCon'a bir süre ara verdiğimizi daha önce duyurmuştuk. Ancak şu anda gelecek için planlar yapıyoruz. Topluluğumuzu yeniden bir araya getirmek adına canlı bir etkinlik ile geri dönmek istiyoruz. Kısa süre önce bunun için April McKee'yi BlizzCon lideri olarak işe aldık. Bu yüzden 2023'te BlizzCon'u geri getirmeye kararlıyız.”

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BlizzCon Platformlar: Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 30 Temmuz 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler