Blizzard Başkanı Diablo Immortal'da Bulunan Oyun içi Satın Alımları Destekliyor

07.07.2022 19:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment başkanı Mike Ybarra, oynaması ücretsiz, çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Diablo Immortal için çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda oyun için satın alımların olması gerektiğini ve oyunun zaten oyunculara ücretsiz bir şekilde sunulduğunu belirtti. 
 
Geçtiğimiz dönemde mobil cihazlar için çıkış yapan Immortal, mikro ödemeler konusunda epey bir eleştiriye maruz kaldı. Halen de bu sert eleştiriler devam ediyor. Ybarra, Los Angeles Times gazetesi ile yaptığı bir röportajda bu sistemi mantıklı bulduğunu belirtti.
 
Ybarra "Oyun halihazırda ücretsiz bir Diablo deneyimi sunuyor. Bu zaten başlı başına oyuncuların seveceği bir durum. Para kazanma konusu oyunun ikinci kısmında başlıyor. Oyun ilk olarak oyuncuları uzun bir Diablo serüveninin içerisine bırakıyor. Her mobil sahibi bu oyuna rahatlıkla erişebiliyor. Oyundaki ana senaryo ücretsiz bir şekilde tamamlanabiliyor."
 
Öte yandan Diablo Immortal, 2 Haziran'da hem iOS hem de Android cihazlarda piyasaya sürüldü. Geçtiğimiz ay 10 milyon indirmeyi aştı. Bunun yanı sıra günde 1 milyon dolardan fazla kazandığı bildirildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo Immortal Platformlar: Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 7 Dk önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler