Blizzard Bile RTS Türünün Nasıl Kurtarılacağını Bilmiyor

10.11.2014 16:55 Samet Konuksal


    Zamanının popüler oyun türlerinden gerçek zamanlı strateji oyunları şu sıralar yokları oynuyor. Bir dönem Warcraft ve StarCraft gibi oyunlarla türü tanımlayan firmalar arasında gelen Blizzard da konuyla ilgili endişeli.
 
     BlizzCon'daki bir röportajda konuşan StarCraft II: Legacy of the Void'in baş yapımcısı Tim Morten, RTS türünün yeniden nasıl canlanacağı konusunda kendilerinin de net bir fikrinin olmadığını söyledi. Ancak yine de League of Legends ve Dota gibi MOBA oyunlarının popülerliğinin türe katkı yapacağını belirten Morten, RTS oyunlarında öğrenme aşamasının en zahmetli nokta olduğunu, Blizzard'ın da bu konuda bazı çalışmalarının bulunduğunu belirtti.
 
    Tim Morten, "Fakat tabii ki tek sorun bu değil. Daha yapmamız gereken çok şey var. RTS oyunlarıyla ilgili bu problemi çözmek istiyoruz. O sihirli değneğin elimizde olmasını biz de isterdik." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Legacy of the Void Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler