Blizzard BlizzCon'da Diablo 4 Duyurusu Yapılmayacağını İşaret Ediyor

18.10.2018 12:05 Gazali Çetinkaya

 
BlizzCon 2018 etkinliğinde Diablo ile ilgili duyurular yapılacak ancak Blizzard'ın açıklamasına göre bu duyurulardan birisi Diablo 4 olmayacak gibi görünüyor.

Blizzard'ın resmi websitesi üzerinden paylaştığı açıklama yazısı:
 
"BlizzCon 2018 neredeyse geldi ve Diablo'ya yönelik planlarımız hakkında etrafta dolaşan pek çok söylenti görüyoruz. Şu anda farklı Diablo projelerinde çalışan birden fazla ekibimiz var ve size bunların hepsini anlatmak için sabırsızlanıyoruz... doğru zaman geldiğinde. Pek çoğunuzun neyi umduğunu biliyoruz ve sadece şunu söyleyebiliriz: 'iyi şeyler sabredene gelir ancak kötü şeyler genelde daha uzun sürer''. Tüm projelerimizi duyurmaya hazır olmamakla birlikte, etkinlikte Diablo ile ilgili bazı haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz."
 
Peki BlizzCon 2018'de ne tür Diablo duyuruları yapılacak. Blizzard bu konu hakkında bir şey söylemedi ancak daha önce çıkan bazı haberlere göre birkaç tahminimiz var.
 
Bunlardan ilki Diablo II remaster. Blizzard, 2017'nin ortalarında açtığı bir iş ilanı ile Diablo II'nin remaster sürümü işaret etmişti. "Kuvvetli hikayeler. Yoğun multiplayer. Sonsuz tekrarlanabilirlik. StarCraft, Warcraft III ve Diablo II'yi zamanında büyük birer oyun yapan niteliklerdi. Gelişen işletim sistemleri, donanım ve online hizmetler, sadık takipçilerinin oyunu oynamasını veya yeni nesillere ulaşmasını zorlaştırdı. Onları eski ihtişamlarına geri döndürüyoruz. Mühendislik yeteneğinize, tutkunuza ve zorlu işler yapma kabiliyetinize ihtiyacımız var."
 
İkinci olarak mobil Diablo oyunu. Yine Blizzard'ın açmış olduğu bir iş ilanı şirketin bir mobil oyun üzerinde çalıştığını gösteriyordu ve Haziran 2018'de Niche Gamer websitesinin kaynakları bu mobil oyunun Diablo oyunu olduğunu söyledi.
 
BlizzCon 2018 etkinliği 2 - 3 Kasım tarihlerinde düzenlenecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler