Blizzard, Diablo 3 İçin Geri Ödeme Yapmaya Başladı

21.06.2012 17:39 Samet Konuksal


     Bir yandan milyonlarca bekleyenin olmasından dolayı, diğer yandan da Blizzard'ın tedbirsizliği yüzünden teknik açıdna kötü bir çıkış yapan Diablo 3'te en çok konuşulan sorun da Error 37 problemiydi. Belirtilenlere göre artık Error 37 yüzünden oyuna girmeyen Güney Koreli oyuncular, Diablo 3 paralarını geri alabilecekler.
 
     Kore Adil Ticaret Komisyonu'nun Blizzard'ın Seul ofisiyle iletişime geçmesinin ardından doğan anlaşmaya göre Blizzard, 40 levelden düşük Güney Kore sınırları içerisindeki Diablo 3 oyuncularına geri ödeme yapacak. 40 levelden düşük kullanıcılar sadece 25 Haziran ile 3 Temmuz tarihi arasında işlemi gerçekleştirebilecekken, 3 Temmuz'dan sonra oyunu alan kullanıcılar da oyunu aldığı iki hafta içerisinde memnuniyetsizlikten dolayı geri ödeme alabilecekler. Tabii, bu kullanıcıların oyun içerisinde 20 level sınırını geçmemesi gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ROG XBOX Ally X20 El Konsolu Ön Siparişe Açıldı 28 Ağustos Krafton, Gamescom 2026 Açılış Gecesi Canlı Yayınında 5 Yeni Oyununu Tanıttı 28 Ağustos Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüne Gelen İkinci Güncellemeyle Oyunun İş Birliği Modu Genişliyor 21 Ağustos TaleWorlds, 30.000 Euro Ödül Havuzlu War Sails Modlama Yarışması'nı Duyurdu 18 Ağustos eFootball™ Yeni Sezona Büyük Bir Güncelleme ve Yepyeni Bir Oyun İçi Kampanya ile Başlıyor! 14 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler