Blizzard Diablo IV'te Cross-Play Desteğine Sıcak Bakıyor

06.11.2019 17:25 Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment, Diablo IV için cross-play yani platformlar arası oynama desteğine oldukça sıcak bakıyor.
 
Telegraph'a konuşan baş yapımcı Allen Adham "Cross-play için çok heyecanlıyız. Birinci partilerle birlikte çalışmamız gereken bazı teknik detaylar var fakat hedefimiz cross-play desteğini sağlamak." dedi.

Ayrıca ışıklandırma sanatçısı Sean Murphy de "Şu anda cross-play ilgili duyuracak bir şeyimiz yok fakat ilgilendiğimiz bir konu." diye ekledi.
 
Diablo IV paylaşımlı açık dünya yapısına sahip olacak ve bu oyuna MMO formu verecek ve oyunu tek olarak oynamak isteseniz dahi sürekli internet bağlantısı gerektirecek. Bu da cross-play için uygun zemini hazırlıyor.
 
Diablo IV PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu. Çıkış tarihi henüz belli değil. İlk detaylara, sinematik duyuru fragmanına ve oynanış fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler