Blizzard Entertainment, Spellberak Geliştiricisi Proletariat Ekibini Satın Alıyor

29.06.2022 18:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment, Spellberak geliştiricisi Proletariat'ı satın aldığını duyurdu. Blizzard Entertainment'ın bir parçası olarak Proletariat'ın 100 kişilik ekibi, yakında çıkacak genişletme paketi “Dragonflight” da dahil olmak üzere World of Warcraft serisi üzerinde çalışacak. 
 
Dün de açıklandığı gibi oynaması ücretsiz çok oyunculu aksiyon oyunu Spellberak'in çevrimiçi hizmetleri artık sona eriyor. Sunucular 2023'ün başlarında kapanacak.
 
Blizzard Entertainment, devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu World of Warcraft'ın kadrosunu güçlendirmek için bu satın alımı gerçekleştiriyor. Boston merkezli Proletariat, Blizzard'ın en azından son on yılda yaptığı en büyük satın alım içerisinde yer alıyor.
 
Öte yandan Blizzard'ın ana şirketi olan Activision Blizzard, uzun süredir Activision stüdyosu olarak bulunan Vicarious Visions ekibini Ocak 2021'de Diablo serisi üzerinde çalışmak üzere Blizzard'a kattı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Activision Blizzard Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler