Blizzard Overwatch'ın Mikro Ödeme İçeriklerini Şimdilik Düşünmüyor

13.12.2015 17:07 Samet Konuksal


    Blizzard'ın karakter bazlı multiplayer FPS oyunu Overwatch'ın yapısı her ne kadar Free to Play bir oyun olmaya müsait olsa da, firma bunu istememiş ve Overwatch'ın kutulu bir oyun olarak piyasaya çıkacağını açıklamıştı. Oyunun yönetmeni Jeff Kaplan, çıkış sonrasında gelebilecek mikro ödeme içeriklerinden söz etti.
 
    Yapımcı ekibin oyunun Free to Play değil de, kutulu standart bir modele sahip olacağından dolayı mutlu olduğunu belirten Kaplan, "Oyunun çıkışı sonrasında bazı içeriklere ekstra fiyat koyup koymayacağımızla ilgili henüz konuşmadık. Çünkü ilk başta olabildiğince güzel bir çıkış dönemi geçirmek, daha sonrasında ise oyuncu topluluğumuzu oluşturmak istiyoruz. Overwatch'taki endişemiz nasıl para kazanacağımız değil, oyunu içerik ve oynanış olarak nasıl daha iyi hale getirebileceğimizde yatıyor. Ekstra içerikleri parayla sattığımızda oyunun hâla eğlenceli olarak kalması gerekiyor." sözlerini söyledi.
 
    Bildiğiniz gibi daha önceden yapımcı ekip Overwatch'a gelecek karakter ve haritalar için ekstra ücret istenmeyeceğini duyurmuştu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler