Blizzard Windows XP ve Windows Vista Desteğini Yakında Sonlandıracak

20.07.2017 11:40 Gazali Çetinkaya

 
   Blizzard, şubat ayında yaptığı açıklamada 2017 yılı içerisinde oyunlarındaki Windows XP ve Windows Vista desteğini sonlandıracaklarını açıklamıştı. Firma dün battle.net forumları üzerinden yaptığı açıklama ile Ekim 2017'den itibaren bu sürecin başlayacağını duyurdu.
 
   Ekim 2017'den itibaren World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Hearthstone ve Heroes of the Storm oyunları Windows XP ve Windows Vista işletim sistemlerinde çalışmayacak ve oyuncuların işletim sistemlerini yükseltmesi gerekecek.
 
   Blizzard,
 
"Eski işletim sistemlerinin desteğinin sonlanmasının ardından, oyunlar onlar üzerinde çalışmayacak, bu nedenle halen eski işletim sistemlerini kullanan kullanıcıların yeni bir sürüme yükseltmelerini öneririz. Bu değişikliği kademeli olarak gerçekleştireceğiz ve her bir oyun için değişiklik yapmaya yaklaştığımızda bunları duyuracağız."  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 8 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler