Blizzard World of Warcraft'ın Halinden Memnun

22.03.2012 19:36 Samet Konuksal


     Aylık ödemeli üyelik sistemiyle işleyen oyunların bir bir azalmasının ardından çoğu otorite, aynı durumu World of Warcraft için de şimdiden yazmış gözüküyor. Fakat Blizzard'ın Free to Play için planları yok.
 
     PC Gamer'a konuşan World of Warcraft'ın yaratıcı ismi John Lagrave, World of Warcraft'ın halinden memnun olduklarını söyledi. Lagrave, "WoW'daki üyelik sisteminden şuan memnunuz. Aylık para ödemek kimi için cazip gelmese de, üyelere kısıtlama yapmamak oldukça büyük bir artı." açıklamasını yaptı.
 
     Bu açıklamalara rağmen Lagrave, Free to Play üyelik modeli için bir kapıyı da açık bıraktı. Konuyla ilgili WoW'un babası, "Free to Play'e geçsek gelirimizi katlar mıyız? Belki. Üyelikte artış olur mu? Kesinlikle. Bu yüzden, asla Free to Play olmayacağız demiyoruz. Fakat şuanki durum Free to Play'i gerektirmiyor." şeklinde konuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler