Blizzard'a Göre WoW'daki Düşüşün Nedeni SWTOR

20.03.2012 20:55 Samet Konuksal


     MMO pastasından her firma olabildiğince yüksek payı alabilmek için yarışıyor. Star Wars: The Old Republic adına harcanan masraflar da bunu kanıtlar nitelikte. Peki, genel anlamda pek de liderliğe oynayacak gibi gözükmeyen Star Wars: The Old Republic, piyasanın lideri World of Warcraft'ı etkilemiş midir?
 
     Konuyla ilgili Eurogamer'a konuşan World of Warcraft serisinin baş yapımcısı John Lagrave, Star Wars: The Old Republic'in World of Warcraft üyelerini etkilediği görüşünde. Konuyla ilgili WoW'un babası, "Tabiki MMO oyuncuları Star Wars'ı deniyor. Ekip olarak biz bile Star Wars'ı deneyenlerdeniz." açıklamasını yaparken, "Hatta ben hâla daha onu oynayan az sayıdaki insanlardan biriyim. Herneyse, genel anlamda üyelik düşüşünün en büyük nedenlerinden birisi bu." eklemesini yaptı.
 
     En son açıklanan rakamlara göre World of Warcraft evreninin 11.2 milyon üyesi bulunuyor. WoW'un nüfusu Kasım - Ocak ayları arasında 100 bin, ondan önceki dönemde de 800 bin azalmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 1 Saat önce Death Relives Demo İnceleme 2 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler