Blizzard'a Hilecilerden 7 Milyon Dolarlık Tazminat

19.10.2013 01:05 Samet Konuksal


    MMO oyunlarının belası olan bot programları, World of Warcraft'ın başında da bulunuyor. Blizzard, World of Warcraft'ın bot programı geliştiricilerinden bir stüdyoya dava açtı. Sonucunda ise büyük bir tazminat kazandı.
 
    Gelen haberlere göre iki seneden beri sürmekte olan dava süreci bugün sonuçlandı. Blizzard'ın Ceiling Fan Software isimli yazılım şirketine açtığı dava sonrasında California'dan mahkeme kararı bugün itibariyle verildi. Belirtilenlere göre hile programı üreticileri, dava sonrasında Blizzard'a tam 7 milyon dolarlık tazminat ödeyecekler.
 
    Blizzard'ın dava sonrasında elde ettiği tek şey para olmadı. Bahsi geçen yazılım şirketi, programı satın alan kişilerin listesini de Blizzard'la paylaştı ve 14.000 World of Warcraft hilecisi Azeroth'tan uzaklaştırıldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 8 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler