Blizzard'ı Silahla Tehdit Etti Tutuklandı

22.07.2016 12:24 Gökhan Yılmaz

 
      Sacramento, California'da ikamet etmekte olan 28 yaşındaki kullanıcı Blizzard'ı silahla tehdit etmesi nedeniyle tutuklandı ve 4 yıl hapis cezası isteniyor.
 
     2 - 3 Temmuz tarihleri arasında Blizzard forumlarında "Belki AK47'im ve bazı eğlenceli oyuncaklarım ile birlikte size bi ziyarete gelirim, belki ama." şeklinde bir tehdit savuran oyuncu, Blizzard yetkililerin rahatsızlığına sebep olarak açılan soruşturmada FBI'ın desteği ile 16 Temmuz'da yakalandı. Yargılanan şahıs hakkında 4 yıl hapis cezası ve 250.000$ para cezası isteniyor.
 
     Ne yazık ki kullanıcının neden sinirlendiğini ve bu tip bir tehdit yaptığı raporlara geçilmemiş. Belki Overwatch'ta yapılan bir güncellemeyle dengenin bozulmasından şikayetçidir? Kim bilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler