Blizzard'ın Titan Projesinden Yeni Haberler Var

29.03.2012 18:33 Samet Konuksal


     Blizzard'ın şu sıralar yeni nesil MMO projesi Titan ile uğraştığını biliyoruz. Henüz resmi duyuru gelmese de, resmi ağızdan ismini aldığımız Titan kod adlı projede epey büyük bir ilerleme var. Görünüşe göre Titan projesi oyun olarak oluşmuş bile.
 
     Blizzard'ın oyun tasarımcılarından Rob Pardo, Twitter üzerinden meraklılarıyla durumu paylaştı. Detaylara inemeyeceğini söyleyen Rob Pardo, oyun içi test aşamalarına geçtiklerini açıkladı.
 
     Rob Pardo'nun dediğine göre Titan her ne kadar şuan için sorunlu bir görüntü çizse de, eğlenceli bir oynanış sunuyormuş. Henüz resmi duyurunun bile gelmediğine bakarsak, epey sancılı bir bekleme sürecini şimdiden ufukta görmeye başladık. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 21 Dk önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 43 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 1 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler