Blood & Truth Geliştiricisi PS5 Oyunu Üzerinde Çalışıyor

30.12.2020 14:48 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation VR özel oyunu Blood & Truth'un geliştiricisi Sony Interactive Entertainment London Studio, yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.
 
Görsel efektlerden sorumlu David Skilton'ın LinkedIn profilinde stüdyonun henüz duyurulmamış bir PlayStation 5 oyunu geliştirdiği belirtilmiş.
 
Stüdyonun sitesindeki iş ilanlarında da online programcı aranıyor. "Bir sonraki büyük oyunumuz için online özelliklerin geliştirilmesi gereklidir." yazıyor ve ağ tabanlı fizikler, animasyon sistemleri, oyun mantığı, eşleştirme ve oturum yönetimi gibi unsurlardan bahsedilmiş.
 
Sanal gerçeklik için yapılıp yapılmadığı henüz belli değil. PlayStation 5 şu anda sadece PlayStation VR'ı geriye uyumluluk olarak destekliyor. Sony, PlayStation 5 için ileride yeni bir sanal gerçeklik cihazı çıkabileceğini işaret etmişti. Blood & Truth geliştiricisi de Sony'nin sanal gerçeklik alanına yatırım yapmaya devam edeceğini ifade etmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler