Bloodborne PS1 Oyunu Tarzında Yeniden Yapılıyor

19.01.2021 07:09 Gazali Çetinkaya

 
FromSoftware'ın 2015'te PlayStation 4'e özel olarak piyasaya sunduğu aksiyon RPG oyunu Bloodborne yeniden yapılıyor fakat iyileştirilmiş grafiklere sahip bir remake olarak değil, tam tersi oyunu PlayStation 1 dönemi bir yapıma çeviren demake olarak. 
 
Bağımsız JRPG oyunu Witch üzerinde baş programcı olarak çalışan Unreal Engine 4 teknoloji sanatçısı ve mühendisi Lilith Walther tarafından geliştiriliyor.
 
Sadece eğlencesine mi yaptığı yoksa yayınlamak da mı istediği sorulduğunda kesinlikle yayınlayacağını belirtti. Her ne kadar ismi Bloodborne PSX olsa da gerçekten PlayStation 1'de oynanmayacak. Sadece PlayStation 1 yapımı stilinden esinlenildiği ifade edildi.
 
Lilith Walther proje üzerindeki ilerlemesini sık aralıklarla twitter hesabı üzerinden paylaşıyor. @b0tster adresinden takip edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 22 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 43 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler