Bloodstained: Curse of the Moon 3DS ve Xbox One Versiyonu Ertelendi

23.05.2018 12:01 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Inti Creates, yaklaşık 10 gün önce duyurulan Bloodstained: Curse of the Moon'un Avrupa 3DS versiyonu ve Xbox One versiyonunun ertelendiğini duyurdu.

   3DS versiyonu 31 Mayıs'ta Avrupa'da, Xbox One versiyonu 6 Haziran'da dünya genelinde çıkacak.
 
   Inti Creates erteleme ile ilgili olarak "Bloodstained: Curse of the Moon bizim birden fazla platforma ve birden fazla bölgede eş zamanlı olarak çıkaracağımız ilk geniş çaplı oyun ve oyunu her bir platformun online mağazalarına kurulumunu ayarlamak için ne kadar zamana ihtiyaç duyulacağını düzgün bir şekilde hesaplayamadık." dedi ve ertelemeden etkilenecek olan kullanıcılardan özür diledi.
 
   Bloodstained: Curse of the Moon'un PlayStation 4, Switch, 3DS (Kuzey Amerika ve Japonya), PS Vita, ve PC versiyonları ise daha önce açıklanan 24 Mayıs tarihinde çıkış yapacak.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler