Bloodstained: Ritual of the Night'ın Devam Oyunu Geliştiriliyor

28.05.2021 15:37 Gazali Çetinkaya

 
19. yüzyıl İngiltere'sinde geçen keşif odaklı side-scroller aksiyon rol yapma oyunu Bloodstained: Ritual of the Night'ın devamı geliyor.

Yayıncı 505 Games, finansal sonuçlarını paylaştığı raporda, Bloodstained: Ritual of the Night'ın ikinci versiyonunun geliştirildiğini açıkladı.

İkinci versiyon, devam oyunu için olağan bir ifade olmasa da aynısı Ghostrunner için de kullanıldı ve Ghostrunner 2 geçtiğimiz haftalarda resmi olarak duyuruldu.
 
Bloodstained: Ritual of the Night'ın devam oyunu hakkında şimdilik herhangi bir detay yok. İlk oyun şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, iOS ve Android üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodstained: Ritual of the Night Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Koji Igarashi Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler