Bloomberg: Sony, Mart 2023'e Kadar iki Milyon PS VR2 Başlığı Üretecek

03.10.2022 12:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, bir Bloomberg raporuna göre Mart 2023'e kadar iki milyon PlayStation VR2 başlığı üretmeyi planlıyor. Bu kapsamda seri üretimin Eylül ayında başladığı ve tedarik zinciri konusunda sıkıntı çekilmediği belirtiliyor. 
 
Bloomberg'in yayınlamış olduğu bu rapora karşılık olarak Sony Interactive Entertainment sözcüsü yorum yapmaktan kaçındı. 
 
PS VR2'nin öne çıkan özellikleri:
 
- PS VR2 için geliştirilen yayın özelliği sayesinde konsola bir PS5 HD Kamera bağlayarak kendinizi kayıt altına alabilirsiniz. Bir patron (boss) savaşı sırasında hareketlerinizi ve tepkilerinizi göstermenin en iyi yolu.
 
- PS VR2'de başlığı takarken çevrenizi görebilmeniz mümkün olacak. Başlığı çıkarmadan PS VR2 Sense denetleyicilerinin odanızda nerede olduğunu bulmak istediğinizde bu özellik faydalı olacak. PS VR2'nin yerleşik ön kameraları sayesinde kullanıcılar, hem çevreyi görüntüleyebilecek hem de tekrar sanal dünyaya bağlanabilecek. Bu iki durum arasında geçiş yapılabilecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR2 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 4 Dk önce Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 23 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler